referenties

Karin van Dijk- van der Zande – Vastgoedstylist (ZZP)
Linda heeft er voor gezorgd dat ik weer kon denken in mogelijkheden! Deze mogelijkheden heb ik onderzocht in de praktijk door de inzet van een werkervaringsplaats. Hierdoor heb ik ontdekt dat een functie als vastgoedstylist heel goed bij mij past qua interesses, vaardigheden en kwaliteiten.
Een droombaan lijkt vaak ver weg… maar nu niet meer! Ik heb inmiddels een eigen bedrijf. www.karinhuis.nl en ik geniet elke dag van deze carrièreswitch. Nu ben ik vastgoedstylist en daarvoor was ik 17 jaar docent in het VMBO. Wat een fijne samenwerking Linda!
4 april 2017

Peter Lippold – Assistent production manager, Fokker Technologies
Linda heeft Fokker uitstekend geholpen bij een re-integratie traject 2de spoor. Ze heeft dit op een SMART manier gedaan, begeleid, uitleg verstrekt aan zowel Fokker als de betreffende medewerker met als resultaat dat dit tot een voor ieders deel prima oplossing heeft geleid. Top gedaan!
30 maart 2017

Elly Dekker – Secretaresse, Fokker
Linda heeft mij begeleid na het vrijwillig beëindigen van mijn 40-jarige loopbaan bij een industrieel bedrijf als gevolg van een reorganisatie. Ik heb tijdens de sessies veel van haar geleerd. Door de plezierige en open gesprekken met haar heeft zij mij laten zoeken naar mijn sterke punten en heeft zij mij geleerd om vanuit een heel andere gezichtspunt de arbeidsmarkt te benaderen en handvatten gegeven om een goed CV en sollicitatiebrief op te stellen. Aan de hand van diverse testen en de daarop volgende gesprekken liet ze mij inzien waar mijn kracht ligt. Wat daarbij heel belangrijk was, was het vertrouwde gevoel dat zij mij gaf.
14 maart 2017

Melanie Meijer – Adviseur Economische Zaken, De Kompanjie
Linda heeft mij begeleid vanuit een re-integratietraject na ziekte. In het traject van een klein jaar heeft ze mij erg goed geholpen door goed te luisteren en door te vragen, mij duidelijke handvatten aan te reiken, en praktisch en concreet te handelen. Door alle gesprekken met haar heb ik hernieuwd inzicht gekregen in mijn sterke punten en is mijn zelfvertrouwen weer terug op het oude niveau. Dit, in combinatie met het netwerk van Linda, heeft er toe geleid dat ik binnen afzienbare tijd een nieuwe passende baan heb gevonden waarin ik me goed voel!
6 maart 2017

Hendrik Hoving – Service Manager Europe, Bollegraaf Recycling Solutions
Linda heeft een prettige warme persoonlijkheid waarbij je in een vertrouwde omgeving je dilemma’s kunt bespreken. Ze heeft een pragmatische aanpak en een luisterend oor. In een paar concrete sessies met ondersteunende testen heeft ze me laten nadenken over datgene wat ik belangrijk vind in mijn loopbaan.
11 december 2016

Anneke Knip-Kamphuis – Projectleider, Pijler Begeleiding Groep
Vanuit haar betrokkenheid en enthousiasme om een goede match te maken tussen de mens en het werk haalt Linda het beste boven in haar cliënten en draagt ze bij aan het behalen van het best mogelijke resultaat voor alle betrokkenen.
25 mei 2016

Jan Wedema – Supervisor / coach, GCA (Gezondheidscentrum asielzoekers)
Linda is een professional, die mensen letterlijk en figuurlijk weer in beweging kan krijgen. Dat doet ze door aan te sluiten bij mijn wensen, behoeften, drijfveren en motivatie. De plezierige, waarderende manier waarop Linda contact maakt helpt het geloof in je zelf te herstellen op een moment dat dit niet vanzelfsprekend is. Ze heeft een zorgzame en tegelijk stimulerende benadering, waarmee ze een appèl op me doet om het beste uit mezelf te halen. Haar grondhouding is pragmatisch, realistisch en doe-maar-gewoon (of misschien kan ik beter zeggen: gewoon doen!).
25 mei 2016

Petra de Jonge – Administratief medewerker, De Kompanjie
Linda heeft mij begeleid tijdens een loopbaantraject. Door middel van diverse gesprekken en testen is mij duidelijk geworden waar mijn kracht ligt. Linda is betrokken bij het gehele traject en de persoon, en ze weet je goede handvatten te geven voor de toekomst.
11 mei 2016

Eline Dijkman – Frontoffice medewerker, Fotodoos
Ik kwam bij Linda terecht via mijn oude werkgever, omdat ik twijfelde over het vervolg van mijn carrière. Die periode heb ik als zeer zinvol ervaren. Naast dat ik nu goed weet wat ik wel en niet wil op werkgebied, ben ik ook veel meer over mezelf te weten gekomen. Linda werkt heel persoonlijk, is realistisch en kan vage gedachten goed ombuigen tot concrete ideeën.
6 mei 2016

Erna Biemold – Secretaresse/managementassistente, Gemeente Loppersum
Linda heeft mij geadviseerd en heeft mij begeleid in het zoeken naar een andere baan. Onze gesprekken waren voor mij zeer waardevol. Linda is zeer kundig op haar vakgebied. Ze richt zich op de persoon en kijkt waar behoeften liggen. Ze benoemt sterke en zwakke punten en adviseert vervolgens hoe op beide punten verbetering behaald kan worden.
15 april 2016

Marieka Pol – Medewerker Personeelsadministratie, Cosis
In eerste instantie had ik vanuit mijn HR-functie contact met Linda, toen ze een medewerker coachte. De samenwerking verliep goed en ze liet op mij een positieve indruk achter van haar manier van werken. Toen ik zelf een loopbaantraject aangeboden kreeg, koos ik daarom voor Linda als mijn coach. Ik heb Linda ervaren als een zeer professionele coach en vond de gesprekken met haar zeer plezierig. Ze luistert naar je, houdt je een spiegel voor en geeft bruikbare tips en adviezen. Ze is to the point, denkt met je mee en ze houdt je scherp. Haar ondersteuning heeft mij geholpen om in korte tijd een andere baan te vinden!
26 februari 2016

Anna Fernandes – Everts – (School-)maatschappelijk werker, de Guyotschool en systeemgericht behandelaar bij Kentalis
Ik heb Linda leren kennen als een inspirerende vrouw, die op een heldere en transparante manier werkt, en passie heeft voor haar werk. Bij Linda kun je er vanuit gaan dat ze zich aan haar afspraken houdt, hard werkt en haar passie voor haar werk, meegeeft aan de mensen met wie zij werkt.
19 januari 2016

Lucretia Hagting – Directiesecretaresse, British American Tobacco (BAT)
Als een Personal Assistant met een brede interesse heb ik aan Linda gevraagd om mij te helpen inzien waar mijn echte interesse en kracht ligt. Linda stelt de juiste vragen, luistert vooral erg goed en legt de verbinding. Linda is praktisch, betrokken, streng – indien nodig – maar vooral prettig om mee samen te werken. Dit maakte mijn traject bijzonder waardevol.
21 december 2015

Financieel analist
Ik heb Linda leren kennen als een zeer prettig en vriendelijk persoon. Op een gestructureerde wijze wordt vooraf helder besproken wat de verwachting/doelen zijn. Deze worden tijdens de sessies en achteraf weer geëvalueerd. Ze is recht door zee en kan de zaken herleiden tot de kern. Ze kan soms ook met heerlijk nuchtere en werkbare reflecties komen. Dit heeft mij terdege een goede houvast gegeven in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging die beter bij mij past.
6 september 2015

Henk van der Veen – Controller, Visser&Smit Bouw en Royal Haskoning DHV
Eind 2014 heb ik gekozen voor Linda Paping voor de begeleiding van mijn outplacement traject. Een goede keus, we hebben goed en prettig samengewerkt.
Linda belooft geen gouden bergen, maar geeft duidelijk en realistisch de feiten en mogelijkheden weer. Daarbij heeft ze ook oog voor de menselijke aspecten en dat alles samen helpt je in het traject en de zoektocht naar nieuw werk. Mede door haar begeleiding is het mij gelukt weer ander werk te vinden.
28 juni 2015

Hans Steinebach – Docent, Maartenscollege
Ik heb een aantal belangrijke nieuwe inzichten opgedaan in mijn coachingstraject. Ik ben anders gaan nadenken over mijn kennis, kunde en vaardigheden die ik
over de afgelopen 25 jaar heb opgedaan. Ik wist niet eens dat ik die ook had. Zo begreep ik opeens beter mijn succes ervaringen maar belangrijker nog: ik begrijp nu waar ik ben vastgelopen. Behulpzaam was het werkstijl onderzoek maar vooral en meer nog waren het de reflecterende gesprekken. Het is me opgevallen Linda, is dat je heel goed luistert en relevante feedback geeft. Je advies om mijn voorwaarden voor een succesvolle structurele werkhervatting te formuleren acht ik zeer waardevol. Ik kijk nu met meer vertrouwen in mijn werkzame toekomst.
30 mei 2015

Esther Poort – Cliënt
Ik heb mijn re-integratie traject bij Linda Paping als erg prettig ervaren. Ze heeft me de weg gewezen bij wat ik echt wil en wat mijn mogelijkheden zijn. Door mijn ziekte was ik niet in staat om te werken. En heeft ze mij geholpen bij het uitzoeken wat ik nog wel wil en kan. Ook heeft ze mij geholpen bij de onderhandelingen over een opleiding en de gesprekken bij het UWV. Al met al ben ik erg blij dat Linda Paping mij bij dit alles heeft geholpen!
17 mei 2015

Stefan Dijkema – Woonbegeleider, Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) 
Ik heb bij Linda zowel een coachingstraject als een outplacementtraject gevolgd. Deze waren allebei zeer waardevol. Beide naar aanleiding van ontevredenheid in eigen werk en vastlopen bij de werkgever. Linda heeft een heldere werkwijze die ze goed kan toepassen. In het coachingstraject heeft ze me veel handvatten gegeven om na te denken en richting te bepalen. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en hierdoor heb ik goede keuzes kunnen maken in mijn loopbaan.
Het outplacementtraject was in navolging van het coachingstraject. Hier ook goede gesprekken met Linda over kunnen voeren. Wat echt een pluspunt was. Zodra ik even weggleed van de te zoeken richting bracht Linda mij via een korte samenvatting vaak even weer terug. Linda is goed van de grote lijnen, maar ook de details worden goed uitgewerkt. Kortom. Zit je vast in je huidige werkzaamheden en/of organisatie. Ga dan eens in gesprek met Linda om te kijken wat zij voor je kan betekenen.
5 mei 2015

Anneke van der Hoek – HR manager, Friesland Campina
We hebben Linda gevraagd om een extra impuls te geven aan het laatste stukje re-integratie van 2 medewerkers naar volledig herstel. Linda heeft onze verwachting in deze volledig waargemaakt. Door goed te luisteren en door te vragen, wist Linda zowel met ons als opdrachtgever als met de medewerkers goed verbinding te maken, wat m.i. een belangrijke basis vormde voor de succesvolle samenwerking. Daarnaast communiceerde Linda helder met medewerkers over wat zij van hen verwachtte in het traject en ook over wat wij als opdrachtgever van haar konden verwachten.
23 maart 2015

Marlies van der Sluis – Administratief medewerker, Novo
Ik ben het traject bij Linda Paping gestart omdat ik een antwoord wilde op de vraag of het werk van administratief ondersteuner wel bij mij past of dat ik op zoek moest naar een andere baan. Linda heeft mijn verhaal goed vertaald naar de realiteit en mij ‘dat duwtje in de rug’ gegeven die ik nodig had. Door mijn gesprekken met haar heb ik geleerd positief te kijken naar veranderingen en uit te gaan van mijn kwaliteiten. Het zoeken naar een juiste match is nu een stuk makkelijker geworden. Dank je wel.
3 maart 2015

Andrea Dijkstra – Persoonlijk begeleider, JP van den Bent Stichting
Wat als je een door een lichamelijke beperking  je werk niet meer kunt uitvoeren naar wens?
En zoek je iemand die jou 100% steunt, adviseert en je op weg helpt naar ander werk wat bij je past? Dan ben je bij Linda Paping op het juiste adres! Linda Paping is mensgericht, ze kijkt naar wie je bent, wat je nodig hebt en wat aan je aan kan.  Ik heb Linda leren kennen in 2012. Na een zwangerschap kon ik helaas niet terug keren in mijn oude functie. Het UWV gaf aan dat ik op zoek moest naar een baan buiten de zorg. Dit vond ik verschrikkelijk om te horen. Linda stelde mij gerust; een functie naam houdt niet per definitie in dat het werk ook het zelfde is binnen een andere organisatie.
Door haar vele contacten heeft Linda voor mij een stageplek geregeld van een half jaar. Hierin kon ik kijken wat ik aan kon en heb ik de werk uren langzaam opgebouwd. Ik voelde mij geweldig omdat ik voor mijn gevoel weer mee telde op de arbeidsmarkt en het weer lichamelijk aan kon. Mijn leidinggevende was tevreden en heeft mij een contract aangeboden. Ik ben Linda hierom ook zeer dankbaar.
10 februari 2015

Andries Bergsma – Monteur, IJsseltechnologie
Linda heeft mij begeleid in het 2e spoor traject nadat ik een tijd ziek ben geweest. Er komt heel wat op je af in een periode van re-integratie, maar met haar expertise en motivatie kreeg ik snel vertrouwen in de goede afloop. Ik heb veel geleerd over mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en hoe ik daar stappen in kan zetten. Het traject is positief afgesloten en heeft geresulteerd in een functie waarin ik met veel plezier aan de slag kan!
26 januari 2015

Lysanne Bergsma – Pedagogisch Medewerker
Linda is een enthousiast, betrokken en prettig persoon. Ze zoekt met je uit wat je sterke punten zijn waardoor je vanuit een positief gevoel over jezelf op zoek kan gaan naar een functie die bij je past. Ze is op de achtergrond steeds aanwezig om je te stimuleren door met je mee te denken en zoeken. Als je ergens tegen aan loopt heeft Linda vaak wel een oplossing. Iedere keer viel het me weer op hoe ze me na een gesprek weer enthousiast kon maken. Ik heb mijn loopbaantraject bij Linda als heel positief ervaren en raad mensen zeker aan om bij haar aan te kloppen voor loopbaanadvies.
9 december 2014

Janine Poort – Arbeidsdeskundige
Een traject bij Linda is aan te bevelen omdat zij altijd net iets meer doet, een grote inzet toont, en doorzet waar anderen afhaken. Naast ‘intensief’ is ‘inventief’ een kernwoord wat haar werkwijze typeert. Ze is goed in het vinden van oplossingen. Zij kent de spelregels van de arbeidsmarkt en weet ook wat bijv. UWV verwacht (Wet Verbetering Poortwachter) en kan hierover zowel naar de werkgevers als werknemers/kandidaten waarmee zij te maken heeft helder adviseren. Van kandidaten hoor ik dat ze nieuwe hoop en energie hebben opgedaan na gesprekken met Linda. Door het netwerk wat ze gebruikt zijn veel kandidaten aan de slag gekomen, ook degenen die daar aanvankelijk weinig hoop op hadden.
26 november 2014

Aukelien Stalman – Docent verzorging, Gomarus College
Linda heeft mij begeleid in het zoeken naar een andere baan. Al snel kwam er een baan op mijn pad in het onderwijs. Met Linda ben ik vervolgens aan de slag gegaan om te kijken of dit de richting is die bij mij past. Vervolgens heb ik ervoor gekozen een opleiding te doen om mijn bevoegdheid te halen, voor het docentschap. Door testen en opdrachten die ik heb gedaan bij Linda, kwam de bevestiging dat ik daadwerkelijk op de goede plek terecht ben gekomen; het onderwijs. Daarnaast heeft haar positieve kijk op kansen in de arbeidsmarkt mij enorm geholpen. (vaak in tegenstelling tot dat wat buitenstaanders daarover zeiden) Het gaf vertrouwen! Ook heeft ze me geholpen om met een andere houding en goed voorbereid een sollicitatiegesprek in te gaan. Alles bij elkaar heb ik een heel fijn en leerzaam traject mogen volgen bij Linda!
29 oktober 2014

Suze Hars – HR-manager, Villeroy & Boch Wellness
Linda Paping is in staat op respectvolle manier mensen te begeleiden. Ze is professioneel, mensgericht en duidelijk in haar communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.
19 oktober 2014

Vincent Kolstein – P&O Adviseur NOVO
Toen ze nog bij haar vorige werkgever werkzaam was, deden we al regelmatig een beroep op Linda’s expertise. Sinds ze enkele jaren gelden is gestart met Linda Paping Loopbaanadvies is ze door NOVO meerdere malen ingezet bij loopbaanvraagstukken. Loopbaanoriëntatie, outplacement en tweede spoortrajecten. Zowel leidinggevenden, P&O adviseurs als medewerkers spreken erg positief over de aanpak, de betrouwbaarheid en de bevlogenheid van Linda. Ze weet snel de juiste snaar te raken en blijkt in staat om medewerkers op het juiste spoor te zetten. Haar resultaten bij de verschillende trajecten die wij de afgelopen jaren hebben afgenomen zijn voor ons een goede reden om haar de komende jaren te blijven inzetten bij loopbaanvraagstukken van onze medewerkers.
10 oktober 2014

Ties Voskamp – Independant IT Consultant, Vnet & Advisor
Ik ken Linda als iemand die empathie combineert met nuchtere observaties. Uit haar vragen en opmerkingen blijkt haar open instelling, doelgerichtheid en oprechte interesse. Dit maakt Linda tot een fijne gesprekspartner die je tot inzichten laat komen waarmee je verder kunt!
29 september 2014

Jenny Leenman-Rabs – Inkomensconsulent bureau Noordelijke Gemeenten
Linda is een bijzondere coach. Ze heeft oog voor de mens waar ze mee werkt en heeft bijzonder snel in de gaten wat voor type mens ze voor zich heeft. Daarnaast is ze een motiverende coach. Ze stimuleert mensen om voor zichzelf te kiezen en dingen los te laten die hen belemmeren in het doorgaan met hun toekomst. Ik heb Linda leren kennen als een warme persoonlijkheid, doch ook als iemand die gaat voor de doelen die ze aan zichzelf maar ook aan haar cliënten stelt. Linda heeft veel contacten en denkt mee.Ik kan Linda van harte aanbevelen als coach voor uw werknemer.

Jorien van Dijk – De Verzuimspecialist
Linda en ik zijn elkaar via ons gezamenlijk netwerk ‘tegen gekomen’ op Linkedin en vanaf de eerste ontmoeting was er een klik. Dit komt door haar open en warme uitstraling, gecombineerd met haar oprechte interesse in de mens die tegenover haar zit. Ze is realistisch, nuchter en praktisch en weet met haar werkwijze en persoonlijkheid haar cliënten nieuwe energie te geven. Deze kwaliteiten en vaardigheden maken dat de samenwerking met haar erg prettig verloopt. De uitdrukking ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is zeker op haar van toepassing!
15 december 2011

Theo Flipsen – CEO, PolyVation & InGell
Ik heb inmiddels een paar keer met Linda gewerkt voor het vinden van een beter passende werkomgeving voor een werknemer. Haar aanpak resulteert razendsnel tot acceptatie en nieuwe energie. Opvallend vind ik de zeer positieve reacties van de mensen waar het om gaat. Betere reclame is er toch niet. Ik kan Linda dan ook van harte aanbevelen.
8 augustus 2011

Charles Van Santvoord MMS RM – Marketing & Sales Manager a.i. Rijksuniversiteit Groningen
In de zakelijke wereld van re-integratie en loopbaanadviezen is Linda een verademing. Deskundigheid en integriteit zijn kenmerkend voor haar, maar wel met een oprecht oog voor de mens achter ‘het dossier’. Een fijne sparringspartner met een eigen stijl en zeer prettig in de omgang.
21 mei 2011

Renate-Joyce de Jager – Zelfstandig loopbaan- en re-integratieadviseur
In de jaren dat ik samen met Linda heb gewerkt, heb ik haar leren kennen als een harde werker, iemand die is bevlogen in haar werk. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de gang van zaken en werkt resultaat-, doel- en klantgericht. Linda stelt hoge eisen aan haar zelf en en ander. In trajecten is ze niet bang om, iemand een spiegel voor te houden.
16 mei 2011

Frank Swagemakers – Accountmanager 
In een gesprek met Linda toont ze haar oprechte belangstelling. Daardoor ga je het hebben over de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; Linda vat het dan samen in een verrassende conclusie of geeft er weer een hele nieuwe wending aan, zodat je jezelf als uniek persoon bevestigd voelt.